Vraag nu vrijblijvende een offerte aan!
Ik ben u graag van dienst bij uw project!

Werkwijze

1. Contacteren

1342 copyDus u wilt graag een nieuwe animatie of illustratie laten maken? Dat kan! Via de contactpagina kunt u op een gemakkelijke, snelle manier contact met mij opnemen.

Als u mij een omschrijving kunt geven van wat u wilt laten maken, dan stel ik graag een vrijblijvende offerte voor u op. Dit kan ook in overleg en ik denk graag creatief met u mee.

2. Ideevorming

35497 copy
Gaat u met de offerte akkoord, dan maken we een afspraak om de inhoud nader te bespreken. Mogelijkerwijs heeft u zelf al ideeën voor de animatie of illustratie, welke ik graag met u doorneem. Tijdens het gesprek vormen we samen een beeld van uw wensen en verwachtingen. Ook zullen we afspraken maken over het verdere verloop van het traject.

3. Het ontwerp

27476 copyVervolgens kan het ontwerpen van start gaan. Op basis van de ideevorming maak ik schetsen, welke bedoeld zijn om de juiste stijl en invulling voor de tekeningen te zoeken.

Bij een animatie worden deze schetsen verder uitgewerkt tot een storyboard. Dat is een soort stripverhaal, dat het verloop van de vertelling binnen de animatie laat zien.

Uitgaande van eerder gemaakte afspraken, leg ik het concept aan u voor. Als er nog wijzigingen zijn, passen we dit aan. Zo vinden we samen de gewenste vorm van het product. Bent u tevreden over het concept, dan kunnen de schetsen worden uitgewerkt.

4. De uitwerking

2409 copy
Het ontwerp wordt ontwikkeld tot eindproduct. Schetsen worden geïnkt, gekleurd en indien nodig van definitieve teksten voorzien.

Bij animatie worden aan de hand van het storyboard, de verschillende scènes waaruit de film is opgebouwd uitgewerkt. Ten slotte worden deze achter elkaar gemonteerd als animatiefilm en voorzien van eventueel geluid.

Dit gebeurd digitaal, op de computer. Producten worden geoptimaliseerd op basis van hun einddoel, waardoor ze eenvoudig kunnen worden vertoond of gebruikt.

5. Voltooiing

2301 copyAls u tevreden bent over het eindresultaat, kan het product digitaal worden opgeleverd. Vervolgens ontvangt u de bijhorende factuur.

Wanneer de samenwerking goed is verlopen en het project naar tevredenheid is voltooid, zie ik u natuurlijk graag in de toekomst weer terug. Een korte referentie, waarin u uw ervaringen over de samenwerking beschrijft, wordt eveneens zeer op prijs gesteld.

Neem nu vrijblijvend contact met mij op!

Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op!